Citat:
În prealabil postat de simpllu
Când o să-mi demonstrezi că Dumnezeu se "enervează", o să mă străduiesc să-ți răspund.
|
Cateva repere care imi in minte:
Levetic 26,
Ieremia 43,
Sodoma & Gomora,
Potopul.
Intamplarea cu Sfantul Ioan Gura de Aur:
citez doar:
"Atunci Sfantul Ioan, mustrand aceasta faradelege cu aspre cuvinte, ca o practica pagana intrata in crestinism, imparatul cu toti ai sai au trimis noaptea ostasi inarmati si au scos pe Sfantul Ioan Gura de Aur din biserica si l-au dus in exil pe ascuns, tocmai in cetatea Cucuzo din Arabia. In urma, mania lui Dumnezeu a venit peste Constantinopol. Ca un foc urias a ars acoperisul bisericii Sfanta Sofia si o parte din cladiri si din palatul imparatesc si toti au cunoscut ca este pedeapsa Dreptului Judecator."
http://www.crestinortodox.ro/sarbato...ur-142622.html
Stimabille nu te juca cu mania lui Dumnezeu. Cum spune si sfantul nostru Arsenie Boca, "
nu lovii cu piciorul in tzepuse.Nu-l mania pe Dumnezeu."
Dumnezeu este iubitor si milos, dar in acelasi timp este si drept.De aceea stimabile, Dumnezeu spune sa nu ne razbunam caci razbunarea a LUI Este.
De aceea stimabile vom avea si o Apocalipsa in care se va varsa mania lui Dumnezeu peste neamul nostru omensc curvar si peste diavol.Si bine ar fi
sa nu te afli, iar daca te-ai fi vei aflat , mai bine nu te-ai fi nascut (asa cum spune Insusi Hristos).
Deci ia aminte stimabile ca virgula cu mania lui Dumnezeu nu e de gluma sau de joaca.
Dar sa revenim: raspunde stimabile la intrebarile mele:Sodoam & Gomora, Potopul .Cum le explici.Sunt tare /foarte curios cum le explicati voi cei care credeti ca Dumnezeu este numai iubire flower-power, fenghsui de fericire.
Deci cum explici Sodoma & Gomora si Potopul ?