Citat:
În prealabil postat de CristianR
Dacă nu ne place ca procurorii să decidă vinovăția cuiva, cel dintâi noi ar trebui să procedăm corect, adică să nu judecăm pe cineva înainte de a auzi și apărarea. Nu-i greu de găsit răspunsul pe care l-a dat persoana în cauză.
|
Corect, atunci ce cauti strada ? Lasa justitia sa decida despre ordonante si treaba guvernului.
Daca esti consecvent cu propriile tale parareri n-ai ce cauta in strada.
Cum spunea si parintele Calistrat cu referire la proteste: Zgomotul nu este bine iar binele nu se face cu zgomot.
Lumea este impartita intre vamesi si farisei.Insa vamesii se pare ca sunt mai inclinati sa-si recunoasca vinovatia si sa nu faca pe anticoruptii spre deosebire de farisei.
Citat:
Iar dacă adevărul nu te interesează, prezumând că deja îl știi, n-avem ce discuta.
|
Corect, dar eu mi-am facut datoria sa-mi avertizez aproapele de eroare de manipulare in care se afla.
Daca nu doreste sa afle adevarul, bare-mi sa-si aduca aminte in momentul cand ii va surui gloantele pe la ureche
sau se va trezi cu un glontz in el sa stie ca e cu dedicatie de la Merkel (pt Marasesti.Ca acolo niste tzarani in izmene i-au spus Wehrmacht-ului: "pe aici nu se trece ".Si asa a fost)