View Single Post
Vechi 08.02.2017, 10:31:37
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Bine, dar cred că verificarea surselor e o chestie de bază în jurnalism. Mai ales că acum sunt de ajuns câteva clicuri. Pe care dacă tu nu te obosești să le faci, o vor face cititorii amatori care s-au săturat să fie manipulați, iar cel care va pierde (credibilitate) vei fi tocmai tu (jurnalistul).
tipul este senzational, de cand am vazut linkul antoniei stau si-i citesc articolele, este marxist, am impresia, nu o spun peiorativ, apropiat de psd (sta prin ardeal, in cluj probabil) scrie in romaneste, nu am gasit inca date biografice concrete, nu auzisem de el pana acum.

iata cum concluzioneaza unul dintre articole:

"Interesul nefiind asumat (din lipsa conștiinței de clasă) ca temelie a vieții politice, lipsește însăși justificarea principială pentru pluralismul politic, care s-a impus declarativ după 1990 ca o formă fără fond. De atunci, PSD-ul funcționează de facto în regim de partid unic, alternând la putere doar cu niște formațiuni „tehnocratice„, fanariote, fără rang de partid, dar, și așezat pe o majoritate parlamentară imperială, el tremură de fiecare dată când ies 10 000 de rătăciți în stradă să ceară Civitas dei hic et nunc. Cu alte cuvinte, disfuncționalitatea statului post-decembrist își găsește originea în schizofrenia revoluției lui Schroedinger, care a avut loc (PSD-ul, deși reprezintă voința majorității, nu se simte legitim în exercitarea necesarei violențe de stat) și simultan nu a avut loc (fiind de fapt un puci orchestrat din interiorul partidului și al Securității). Vorba Adei Milea: Ceaușescu n-a murit. Dar trăiește emasculat, nesuveran, conservând toate tarele nepluralismului efectiv, dar îmbinate cu reaua-conștiință a asasinilor care au omorât tatăl fără să se încoroneze un nou părinte al națiunii.

Autor: Modeste Schwartz"
Reply With Quote