View Single Post
Vechi 09.03.2008, 18:34:23
Dia20_diana Dia20_diana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kvlr
atata vreme cat se permite NUMAI candidarea pentru obtinerea unui scaun de consilier local... si NUMAI independent.... nu cred ca e un lucru rau... in orice comuna preotul este o persoana pubilca si are dreptul, daca nu chiar indatorirea sa se implice in buna organizare a localitatii in care traieste.... enoriasii au nevoie si de "hrana" trupeasca si nu doar duhovniceasca.... la nivel local e groaznic cate marsavii se fac cu banii comunelor... poate prezenta unui preot "INTEGRU" ar putea aduce o schimbare in bine.... Nu mai sa NU devina preotii afiliati unor partide politice si sa cada in plasa demagogilor politicieni romani...sa nu cada in mrejele groaznice ale profanului.... ATENTIE> pana nu vedem roadele unei asemenea hotarari nu putem critica....vorbim degeaba... timpul ne va spunde daca e este buna sau rea....
[color=green] da acest lucru poate avea doua taisuri, intr-un fel e bine pentru ca asa au si preotii ocazia sa se implice in problemele enoriasilor, doar ca stim cum se zice " drumul spre iad este pavat cu intentii bune" si cred ca, chiar daca un preot va avea intentii bune, in politica romaneasca toti se "mananca" intre ei, si sunt mii si mii de interese la mijloc, nu prea exista o trasnparenta, sa nu uitam ca politicienii romani sunt cam corupti si isi pun interesele personale pe primul loc, deci chiar daca va avea intentii bune cred ca un preot va trebui sa participe la ceva jocuri de culise pentru a obtine acel bun[/color]
Reply With Quote