Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Uite Iuliu , indiferent de preferințele noastre politice , nu putem sa-i spunem unui presedinte de stat ca-i un ordinar , se pot folosi si alte cuvinte, cel puțin asa cred eu , cu toate că nu sunt adeptul lui :)
|
De ce i se poate spune asta unui parlamentar dar nu si unui presedinte ? Sau de ce se poate spune despre un fost presedinte ca-i un criminal si nu se poate spune despre un actual presedinte ca-i borfas ? Ca reprezentare mai mare ca a criminalului, n-a avut nimeni in tara asta.
Intelegeti odata ca nu-i monarh si nici stapan. Trebuie sa-i arati respect dar atat cat simti ca merita acest lucru, e dreptul tau sa protestezi in orice fel ( fara sa-i pui in pericol integritatea fizica ), atunci cand nu esti de acord cu el sau cand crezi ca nu se ridica la inaltimea functiei prezidentiale. Oamenii au dreptul sa nu vrea sa-l asculte, eu daca vreau inchid TV-ul si un parlamentar pleaca din sala daca el crede ca omul care ocupa vremelnic functia aia, nu se comporta la inaltimea pe care i-o cere functia.