View Single Post
Vechi 07.02.2017, 12:06:29
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
senatorul PSD Șerban Nicolae
in seara de 12 ianuarie 1990, dupa ora 10 seara, ajunsesem acasa, individul asta, alt securist, a spus la TVR "libera" ca a vazut el cum dintr-un camion se descarcau sticle cu vodca si se imparteau manifestantilor din fata guvernului. fusese un ger cumplit si mama mama ce-as mai fi baut si eu o vodca, macar de sete, daca nu ca sa ma incalzesc. am stat in gerul ala ore bune, in zapada de aproape o juma de metru, a fost greu. n-am vazut o sticla de vodca, macar una...

cei mai batraiori isi amintesc, mitingul cu mazilu, cu interzicerea pcr, cu ce-ati facut in ultimii 5 ani... asta din urma a fost bagata de alt securist, infiltrat la pnt si descoperit ulterior. atunci a fost singura sansa cand il puteam da jos pe piaza rea si schimba istoria, dar parca aveam albeata la ochi, vorba cuiva... l-am lasat sa scape in prostia noastra, in schimb securistul nostru de la pnt l-a dat in primire pe mazilu, noi n-am fost in stare sa gasim pe cineva care sa strige trecutul bolsevic al lui iliescu. o spunea careva atunci si-l inhatam, nu-l mai scapa nimeni...
Reply With Quote