View Single Post
Vechi 06.02.2017, 21:33:29
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Premierul Sorin Grindeanu a reiterat luni că îi îndeamnă pe toți protestatarii la calm, dar și că a observat că, începând de duminică, ''încep să devină vizibile două tabere'', el susținând că guvernul pe care îl conduce este efectul majorității rezultate în urma votului din 11 decembrie.

''Eu am văzut că există începând de ieri, parcă încep să devină vizibile două tabere. Eu i-aș îndemna și pe unii și pe ceilalți la calm. Repet, noi avem nevoie de stabilitate, de lucruri care să ne unească. Am înțeles mesajul. Am înțeles mesajul dat de stradă, tocmai de aceea am luat decizia de a abroga ordonanța (13 - n.r.). Pe de altă parte, susținătorii noștri și cei care vor să mergem mai departe simt nevoia să-și manifeste această susținere. Eu i-aș îndemna la calm pe toți'', a afirmat premierul Sorin Grindeanu, întrebat ce mesaj le transmite protestatarilor.

Ziariștii i-au atras atenția că la protestul antiguvernamental au participat aproximativ 600.000 de oameni în toată țara, în timp ce la cel de susținere a Executivului circa 1.500 de oameni.

''Nu. Dacă am fost înțeles în forma asta... Numai că, totodată, noi am avut în urmă cu câteva săptămâni, șapte dacă nu mă înșel, alegeri, în care vorbim de milioane de voturi. De asemenea, acele milioane de voturi înseamnă susținere pentru ceea ce înseamnă acum coaliția PSD-ALDE. Nu, nu înseamnă un cec în alb, dar s-a creat o majoritate în Parlament, iar acea majoritate susține guvernul'', a răspuns premierul.