View Single Post
Vechi 06.02.2017, 21:30:18
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
A, nu, nici nu mi s-a părut că ai fost pesedist, în sensul că susții sau aperi tot PSD-ul.

Doar pe infractorii din conducerea PSD, care, se știe, nu-s totuna cu partidul....... Corect ?
Nu apar bre nici un pesedist. Eu chiar as vrea sa-i vad cate 20 de ani la parnaie. Pe toti. Dar apar si eu niste principii, atatea cate am - nu-i vreau la parnaie pentru orice tampenie doar pentru ca eu cred ca-s hoti si nu-i vreau la parnaie doar pentru ca nu-i plac nu stiu carei ambasade. Care a pus mana pe DNA si vrea sa dea si niste exemple de hoti condamnati ca si-au pus termopane sau si-au angajat amantele pe nu stiu unde.
Si nu vreau ca procurorii sa aiba in tara asta puteri prea mari. Nici ei si nici judecatorii. Vreau sa le tremure chilotii lor la fel de mult ca ai politicienilor atunci cand iau decizii cu privire la vietile oamenilor. Nu vreau ca toti borfasii sa ajunga procurori si judecatori, sa-si faca vile la marginea orasului si sa nu pateasca nimic niciodata. Pentru ca-s utili puterii si ambasadei si atunci ii transformam in semizei atata timp cat ne respecta ordinele.
Reply With Quote