ory a tratat foarte bine subiectul, da sunt multe nevoi in Biserica, de exemplu preotul din satul bunicilor pt ca nu detine o casa parohiala trebuie sa vina la slujba din satul natal cu bicicleta pe un drum de tara plin de noroi si infundat adesea astea sunt adevarate probleme preotii de tara se confrunta cu mari probleme financiare duc lipsa de vesminte de carti de cult si alte lucruri necesare bisericii pe cand altii dupa cum am spus detin averi si masini luxoase, nu cred ca trebuie sa tacem si sa spunem ca totul este bine si frumos asa cum se proceda in perioada comunista pana la urma Biserica este a noastra a tuturor bineinteles ca dupa cum a spus ory "cainii latra ursul merge" foarte rau ca e asa , am asteptat de la noul patriarh sa mai randuiasca putin lucrurile, totusi e de putin timp in functie asa incat mai speram sa vedem odata si odata o Biserica mai curata si mai curatata de interese proprii si sa nu mai primim palme peste obraz de genul" popi hoti si profitori" Doamne ajuta
|