Citat:
În prealabil postat de Copacel
Pai nu-ti dau bah nici macar un cent.Tu nu intelegi de ce guvernul Ciolos n-a acesat nici un fond european ? Ca aveau voie doar pe hartie insa nu si in realitate. Ca Ciolos este functionar de Bruxelles, si el asculta camarila si interesele camarilei de la Bruxelles.Pt ca UE stie ca romanul s-a invatat cu saracia si atunci de ce sa-l dezvete ? Cand saracia romanului ii avantajeaza pe cei de la Bruxelles ?
Si aia din UE mereu vor gasi motive sa nu accesezi fonduri europeene. De ce sa dau eu UE bani unui popor care s-a invatat cu saracia (adica fara bani) si care
este de acord cu tot ce-i spun eu UE ? N-are nici o logica sa-i dau bani.
Banii aia se duc in schimb la intretinerea refugiatiilor.
Ce dreaku bah nu gandesti nici cat o nuca ? Trebuie sa vine cineva sa-ti desenze. 
|
uite, nu-ti raspund asa cum meriti, mi-e frica!
spune-i aluia de-ti sopteste la ureche

ca nu luam banii pentru ca nu facem proiecte fezabile. daca proiectul e fezabil i-ai incarcat, penimaiesi? si se lasa si pacaliti de smecheria romanului. sunt sute de milioane luate asa, unu avea pe hartie o ferma de vaci cu vreo 200 de cornute, s-au dus peste el si vacile erau grase si frumoase, dar lipseau cu desavarsire. tipul incasase 250 000 de euroi...