Citat:
În prealabil postat de Lancelot
i pe ticalosi de ce s-ar intampla daca, asa deodata, am fi lasati de capul nostru? fara ue, fara nato, doar noi cu ai nostri? s-or gandi alde copacel si securistu' batran cum ne-am descurca? i.
|
Ne-am descurca foarte bine.Ne-a lasat bunul Dumnezeu , o tzara cu toate cele necesare.Am fi o adevarata amenintare pt UE. Suntem poporul care a dat lumii aviatia, insulina, cibernatica.Daca suntem lasati liberi suntem o adevarata amenintare pentru UE.
Auzi bre Lancelot-not-thinking-a-lot, bre MCV-ul este o tutela proletara a UE bah.Excelenta, bah stii de ce nu esti in spatiul Schengen ?Pentru ca Olanda vrea sa puna mana pe portul Constanta(ea avand si Rotterdam ca port).
Te practic te intrebi ce ar face un organism daca ar fi curatit de parazitii ue/nato ? Pai s-ar insanatosii.
Excelenta, bah, stii ce este nato ? Este piata armamentului bah atata tot.
Excelenta, bah stii ce este UE ? Al treilea reich deghizat.
Excelenta, bah stii de ce Anglia s-a retras din UE ? Ca nu vrea ca niste straini cu ochi de peste mort sa le flegmeze in ciorba dupa care sa-i oblige s-o manance.
Excelenta, bah ce boala poti sa ai sa crezi pt o secunda "ce s-ar intampla daca am fi lasati de capul nostru " ? Matale esti normal ? Ai toate suruburile bine stranse ? Cum poti sa-ti pui astfel de intrebari ?
Il si vad pe Stefan Cel Mare spunand : "Ce ne-am face daca am fi de capul nostru ? Hai mai bine la turci sa -i rugam sa trecem in uniunea otomana, ca daca cumva ramanem pe dinafara ..."