Citat:
În prealabil postat de CristianR
Mai la subiect, legat de abuzul în serviciu, care e o chestiune foarte importantă pentru puterea actuală...
|
Bre nu intelegi ca si altii si-au dat seama ca e mai bine pur si simplu sa-l dai afara si sa recuperezi prejudiciul pe ala care isi angajeaza amanta sau face nu stiu ce mizilic decat sa lasi la latitudinea procurorilor ce e abuz in serviciu si ce nu e ? Ca e normal sa crezi ca politicienii vor abuza de putere dar de ce nu intelegi ca e normal sa crezi acelasi lucru si despre procurori si judecatori.
Si asta e o parte a problemei. A doua e ca procurorul sau judecatorul poate sa aplice discretionar legea.
Uite un exemplu simplu : Ciolos da OUG cu chestia asta cu codul penal si toata lumea tace. Da pesedistul acelasi lucru - dosar penal.
E o prapastie in societate pentru ca unii au incredere in justitie in timp ce altii cred ca e partinitoare si atunci incearca sa puna bariere. De asta am zis ca singura solutie e sa facem iar alegeri si daca ies astia care cred ca justitia merge bine sa o lasam asa cum a fost pana acum iar daca ies aia care cred ca justitia e partinitoare sa facem schimbari. Si gata. Dar nu-i normal sa faci pe plac alora din strada pentru ca nu stii cati romani sunt de partea lor. Poate fi doar un dans tematic al unora cu foarte multe resurse.
Doar prostia actualului guvern care e cu siguranta cel mai slab guvern de dupa 1990 a facut ca dupa ce au dat o ordonanta care era ca o frectie la picior de lemn, sa dea inapoi si sa le dea in felul asta dreptate celor din strada. Sau o fi avut Dragnea vreun smen cu Iohannis.