În prealabil postat de nouneim
Nu stiu cum să încep,dar mi se pare că acest forum CRESTIN,nu este deloc a fi unul crestin,având în vedere polemicile,discutiile contradictorii între anumite persoane.După mine a fi CRESTIN înseamnă iubire,a te confunda cu dragostea ptr cel de lângă tine,a-l ajuta,a te jertfi,al mangaia,a vorbi frumos si cumsecade,"Pe aproapele tău să îl iubesti ca pe tine însuti"iar din ce observ nici nu ne există fărâmă de asa ceva.Certuri,discutii,"esti praf,nu stii,eu cunosc,am fost eu acolo,am văzut eu,sunt mirean dar vorbesc despre dogme,nu imi cercetez constiinta sa vad daca sunt in masura sa vorbesc despre lucruri care ma depasesc,am citit eu,de unde stii tu,habar nu ai,esti varza,faci sminteala etc."iată!unde am ajuns.Un Sfant Parinte spunea astfel:"Orice tulburare este de la drac."Se pare ca cu ocazia acestui Sinod,dracul încă odată a găsit un mijloc de a dezbina crestinii.S-au facut doua tabere:cei care spun ca nu mai putem merge la Biserica cutare ptr ca acolo preotii pomenesc ierarhul(Atunci ce fac?Unde ma duc?Cum ma mai mantuiesc?Cum aflu unde e Biserica unde nu se pomeneste ierarhul?Ceilalti sunt osanditi?Sunt oare in masura sa fac asta?Constiinta ce imi dicteaza?Daca simt tulburare,e un singur raspuns.)Numai dracul il opreste pe om de a nu se mai duce la Biserica,Nu Ziditorul.Imi pare rau,am crezut ca pe acest forum voi intalni crestini iubitori care se vor ajuta intre ei si atunci cand cineva e tulburat sa il linisteasca,nu sa puna gaz pe foc.
|