Alegeri anticipate sau or sa ramana sechele pentru mult timp. Daca va castiga tot PSD, poate invata si 2-3 useristi cum functioneaza democratia. Daca vor castiga ceilalti, cu atat mai bine. Dar trebuie sa invatam sa avem incredere cat mai multa in alegeri si in parlament si cat mai putina in SRI sau procuratura.
Trebuie sa invatam sa votam si sa ne respectam votul. Oricat de cretin ni s-ar parea aia care voteaza diferit, ca si mie imi vine sa-i bat pe aia care au votat USR...nu mai zic ca imi vine sa ma bat si singur cand stiu ca am votat ANR si ala zicea in seara aia "hai iesiti ca mai avem un pic si intram" si el avea 0, un pic% :)
Dar una e sa schimbi puterea prin vot si alta e sa te foloseasca "serviciili" si ambasadele ca sa schimbe rezultatul unor alegeri. Asa ceva nu trebuie permis. Romania nu va fi niciodata o tara puternica in felul asta ci o sa ramanem poligon pentru tot felul de experimente.
Daca ramane guvernul asta sau pun pesedistii alt guvern fara sa se faca alegeri oricum le face luluta dosare pana la al 7 lea neam si o sa-i suspende asa cum facea si cu ministrii lui Ponta. Nu are nici un sens, e un guvern mort din fasa.