eu sunt un om de stanga, ideologic vorbind cel mai apropiat mi-ar fi chiar psd-ul. din punctul meu de vedere, de exemplu, ponta a fost un premier bun, cu o retorica corecta, cu decizii bune in ceea ce priveste salarizarea, cu o decizie exceptionala privind majorarea salariului minim. la fel vad, insa cu multa neincredere in ceea ce priveste posibilitatile romaniei, chiar programul social cu care a participat psd-ul lui dragnea in alegeri. pe liviu dragnea chiar am avut momentul de slabiciune de a-i aprecia abilitatea politica, chiar parsiva un pic, si mai ales vointa de putere, caracteristica oamenilor politici importanti. dar n-a facut fata unui asemenea succes, o victorie covarsitoare chiar la orase, un 45% imens. nu a facut fata si a vrut sa arate ca face ce vrea. cum alegeri anticipate sunt practic imposibile in tara asta sper sa aleaga un premier bun, sa nu-si mai puna om de paie acolo.
nu am fost la vot, nu am avut pe cine sa votez, decat sa votez cu urmasii lu iliescu mai bine imi trag un glonte-n cap, cu pnl nu am sa votez niciodata, usr? as fi votat-o pe frantuzoaica, doar pe ea. aveam varianta pmp, prea de dreapta si prea m-a rupt basescu ca sa trec peste, cu nutica udrea? mergea, la o adica, doar asa, s-o bag in parlament sa moara aia de oftica p'acolo. dar am stat acasa. din punctul meu de vedere nu am gresit, nu mai vreau sa votez negativ. o spune unul care l-a votat pe vadim cand a fost in turul doi cu piaza rea... chiar cred ca tribunul ar fi fost un bun presedinte.