Nu-i vorba ca nu mai avem subiecte, vrem doar sa aratam aroganta unora care sunt pusi sa-ti slujasca Biserica si care traieste din banul meu si al tau pe care-l pui la Sf Liturghie, asa cum s-a spus nu-i nevoie sa umble cu ultimul harb da Dacie, sunt masini foarte bune care coasta 5-10 mii nu trebuie sa fie cu computer de bord si scaunt tapitate cu nush ce material ca sa poata merge Preasfintitul sa-l vesteasca pe Hristos, in discutiile pe care le aud zi de zi cineva zicea "n-o sa mai platesc acatist ca vad ca "Popo" si-a luat deja VW " astea sunt lucruri care ne dor pe fiecare pt ca dupa cum am spus ne lovesc Biserica si m-am saturas sa vad peste tot commenturi de genu "popi care se lafaie in masini de lux si vile de milioane" vreau sa fie exemplu, asa cum noi in nevrednicia noastra incercam sa ne ducem crucea pe calea pocaintei si smereniei asa si ei mai ales ca sunt chipul lui Hristos, dar credinta adevarata e doar la simpli credinciosi, la astia cu multe doctorate mai putin sau doar formal,
|