Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
"Am luat, după aceste zile, câteva decizii. Prima, mâine vom face în regim de urgență o ședință de guvern pentru abrogarea acestei ordonanțe. (...) Nu vreau și nu doresc să dezbinăm România. (...) S-a creat un clivaj în societate", a declarat premierul.
|
Prim-ministrul a precizat că a ascultat, a văzut și a auzit în aceste zile multe opinii - ale colegilor din partid, din coaliție, din politică, ale oamenilor simpli.*''Am auzit vocea străzii'', a menționat șeful Executivului.
''Nu vrea și nu doresc să dezbinăm România. România nu poate fi ruptă în două. Este ultima mea dorință de a se ajunge la așa ceva'', a argumentat Grindeanu.
El a subliniat însă că deciziile CCR sunt obligatorii pentru toți cetățenii României și este normal ca în cel mai scurt timp să-și găsească transpunerea în lege.
Florin Iordache și Ministerul Justiției își asumă răspunderea pentru ce s-a întâmplat legat de scandalul privind OUG 13, a anunțat sâmbătă seara premierul Sorin Grindeanu, arătând că a existat o proastă comunicare.