View Single Post
Vechi 02.02.2017, 17:18:36
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că ordonanța de modificare a Codurilor penale nu oprește procesul în care este implicat, pentru că acuzația de fals intelectual rămâne.

El a susținut că în ultimele zile are loc o "campanie de dezinformare" privind această chestiune.

"Ordonanța care a fost dată pentru anumiți lideri politici, pentru o gașcă de politicieni, cum spunea președintele Iohannis — spun cu toată sinceritatea și responsabilitatea — după ce ieri, fiind deja publică ordonanța, am stat împreună cu avocații mei și am confirmarea a ceea ce bănuiam: această ordonanță nu oprește procesul în care eu sunt implicat, dintr-un motiv foarte simplu. Pe baza unei mărturii sută la sută mincinoasă, obținută prin presiune de la o doamnă deja condamnată pentru luare de mită, declarație contrazisă de alți martori, eu sunt acuzat de instigare la abuz în serviciu și fals intelectual. Falsul intelectual rămâne. Eu nu aștept și nu cer clemență de la nimeni, nici de la Guvern, Parlament, nici de la șeful statului", a afirmat Dragnea, la finalul reuniunii CExN al PSD.