View Single Post
Vechi 01.02.2017, 13:49:08
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Dar de unde ideea asta ca daca am facut o gluma as fi votat psd ? Nu mi-ar fi fost rusine sa recunosc dar nu l-am votat. Spre exemplu iti spun ca intre Iohannis si Ponta l-am ales pe Ponta. Chiar daca am fost total dezamagit de prestatia lui ca PM, de faptul ca a fost o sluga docila a stapanilor mai mari sau mai mici, a fost modul meu de a ma disocia de "revolutia" de atunci. Asa cum spunea si Cristian, noi nu avem prea multe lucruri in comun.

Asa ca nu mi-ar fi fost rusine sa recunosc daca as fi votat PSD. Dar nu l-am votat pentru ca :
1) Mi-a fost teama ca Dragnea o sa cada la pace cu Iohannis si nu o sa se schimbe nimic.
2) Cred ca PSD e deja un partid compromis care nu mai poate schimba nimic, tocmai pentru ca a tacut prea mult timp in loc sa se fi batut de la inceput ca sistemul asta numit de unii binom sa ajunga ce a ajuns. Pentru ca acum e tarziu, prostiile pe care le fac zilele astea sunt in opinia mea in beneficiul opozitiei si nu al lor si nu cred ca va trece mult timp pana cand vom avea iar un guvern ciolosist impus de afara.

Asa ca nu ai dreptate sa ma acuzi. Chiar nu i-am votat si am spus si aici ca eu cred ca pe fond au dreptate adica sistemul asta construit de Basescu si facut cadou ambasadei ar trebui sa cada dar ca nu cred ca ar fi in stare sa o faca.

Daca era pesedeul ala vechi, chiar al lui Nastase, ii votam fara nici un stres. Ca la mine moralitatea e la pamant, eu ma indignez mai greu. :)
Si chiar dacă ai votat cu ei nu-o bai , e dreptul tău .
Da , poate am fost cam categoric si cam dur in exprimare si imi cer scuze .
Eu recunosc ca din 90 de pe vremea lui Câmpeanu am votat cu P.N.L si sunt si membru cotizant al partidului la filiala sector doi :)