Cristiboss nu inteleg care e problema ta. De cand imparti tu lumea in escroci si oameni cinstiti sau mincinosi si oameni onesti ?
Ma cunosti ? Stii ce am scris eu in timpul campaniei sau cum am votat ? Te-ai uitat macar pe pagina lui Capsali, fost candidat ANR ca sa vezi ca si el sustine aceleasi lucruri pe care le sustin si eu acum aici ? A votat si el PSD ? De ce nu poti sa crezi ca si daca nu i-am votat, ii pot considera un pericol mai mic decat USR de exemplu ? Doar pentru ca tu esti in galerie la aia si oricine nu gandeste la fel ca tine e escroc si mincinos ? Ce o sa te faci daca or sa fie alegeri iar si daca PSD o sa castige chiar la un scor mai mare decat acum ? O sa crezi ca poporul e idiot si ca voi, turma mica asta care se indigneaza la ordin ori de cate ori favoritii lor din presa si organele le cer sa se indigneze sunteti singurii care nu-s escroci si mincinosi ?
Vom vedea la judecata aia mare cine e mai escroc si mincinos. Deocamdata nu putem decat sa agitam cate un asternut alb pe strazi si sa le murdarim asternuturile celorlalti. Numai Dumnezeu stie cum arata asternutul nostru.