View Single Post
Vechi 01.02.2017, 12:40:07
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
N-ai dat nici un link, nu stiu daca exista un raport final, etc.

Tu pur si simplu vrei sa deturnezi discutia.

Sub argumentul tau, inclusiv fapte asta poate fi dezincriminata.

Eu dimpotriva, sustin ca toate trebuie pedepsite.
Da. Am vazut cam ce sustii tu. :)

Uite ca sa va dau o mostra de om moral - CTP care vede bezna cazand peste Romania :

Inainte de comisia aia cu plagiatul:
"„O astfel de ideologie poate deturna fenomenul unic al luptei anticorupție dusă de organele de Justiție în ultimii ani: coruptul este de fapt străinul, este neromânul, este diferitul, este necredinciosul, iar bunii români sunt victimele lui Kovesi, alt nume care nu e daco-roman. Și asta se poate întâmpla fulgerător (deturnarea fenomenului unic al luptei anticorupție – n.a.), de pildă, dacă un singur rând din lucrarea de doctorat a șefei DNA ar fi declarat oficial ca plagiat”.

„Ia imaginați-vă, de pildă, că un singur rând din teza de doctorat a doamnei Kovesi este calificat, declarat oficial drept plagiat. Un singur rând, nu-i nevoie de mai multe! În acel moment doamna Kovesi își va da demisia, nici nu stăm de vorbă aici, și, mult mai rău decât atât, acest fapt va contribui la răsturnarea luptei anticorupție, așa cum am încercat să vă spun”.

Dupa :

Nu pot să spun decât că mă bucur că doamna Kovesi rămâne în funcția de procuror șef DNA. Atât! Cred că ar fi fost o pierdere dacă doamna Kovesi ar fi fost nevoită să-și dea demisia. Pentru că trebuia să și-o dea. Dacă era un verdict de plagiat atunci trebuia să-și dea demisia”. :)

Sigur ca CTP e o secatura de prima mana in comparatie cu altii. Dar reprezinta omul nou pe care eu il urasc chiar mai mult decat pe omul vechi pesedist, care nu ma deranjeaza chiar asa rau. Desi mi-as dori ca ambii sa dispara, primul care as vrea sa dispara ar fi omul nou. Dar nu cred ca este posibil asa ca oricum ma lupt cu morile de vant.
Reply With Quote