View Single Post
Vechi 31.01.2017, 11:17:21
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Daca eu ziceam asta o etichetai ca aberanta/hilara/SF
Imi cer scuze, cred ca m-am inselat, doar nu o sa se multulmeasc astia cu asa mizilic.

Miza e ceva mai mare, 6.6 miliarde de euro.

Miza dezincriminării abuzului în serviciu: Marea Prăduială de 6,6 miliarde de euro

http://www.petreanu.ro/miza-dezincri...miliarde-euro/

La 18 ianuarie, guvernul Grindeanu a adoptat o ordonantă de urgentă prin care a stabilit alocarea a 30 de miliarde de lei, adică aprox. 6,6 miliarde de euro, pentru Programul National de Dezvoltare Locală (PNDL) în intervalul 2017-2020.

Ordonanta a fost publicată abia pe 25 ianuarie. Nu s-a anuntat nimic si nu s-a dezbătut nimic pe tema asta, deci evident că e de mare interes public, iar prevederea cu cele 30 de miliarde e ascunsă pe la jumătate, într-un articol modest. De altfel, aceeasi OUG mai reglementează, la grămadă, majorarea stimulentului de insertie pentru mamele care revin la serviciu, stimularea mobilitătii fortei de muncă, sprijinul financiar oferit organizatiilor românilor de pretutindeni si altele, scrie Press One. Perdele de fum peste tot (textul OUG, aici).

(...)

Vă reamintesc că, potrivit proiectului pe care PSD încearcă să-l treacă cu forta, în ciuda tuturor protestelor, prăduitorii ar urma să aibă o triplă protectie:

- nu e abuz în serviciu sub 200.000 de lei
- nu se cercetetază dacă nu face plângere partea vătămată (adică primarul împotriva primarului)
- nu se mai cercetează dacă plângerea se face după mai mult de 3 luni de la comiterea faptei (ceea ce anulează, practic, anchetele bazate pe rapoartele Curtii de Conturi, care vin, de obicei, după un an).

Dacă liderii PSD reusesc să dezincrimineze abuzul în serviciu conform proiectului lor, înseamnă că vor avea 6,6 miliarde de euro de spart fără riscuri în următorii 3 ani.

Last edited by AlinB; 31.01.2017 at 11:19:52.
Reply With Quote