View Single Post
Vechi 31.01.2017, 07:22:39
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Rugăciunea are mare putere în familie. Cunosc doi frați care cu rugăciunea lor au reușit nu numai să facă să nu se despartă părinții lor, care aveau probleme între ei, ci chiar să se iubească și mai mult. Tatăl nostru ne spunea: „Nu știu ce veți face, dar va trebui să spuneți «prezent» lui Dumnezeu de două ori pe zi, ca să știe unde vă aflați”. În fiecare dimineață și seară ne făceam rugăciunile toți împreună înaintea icoanelor, tatăl, mama și noi, copiii, iar la sfârșit făceam metanie la icoana lui Hristos. De asemenea, atunci când aveam vreo problemă, ne rugam cu toții împreună pentru a se rezolva. Mi-aduc aminte că odată, atunci când s-a îmbolnăvit fratele cel mai mic, tatăl nostru ne-a spus: „Veniți să-L rugăm pe Dumnezeu ca, ori să-l facă bine, ori să-l ia, pentru a nu mai suferi”. Ne-am rugat cu toții și copilul s-a făcut bine. Dar și la masă stăteam cu toții împreună. Mai întâi făceam rugăciune și după aceea începeam să mâncăm.

Cuviosul Paisie Aghioritul