View Single Post
Vechi 26.01.2017, 11:12:24
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Nu zic sa nu se agite. Din partea mea sa se dea cu capul de pereti. Zic doar ca eu sunt mult mai deranjat de cei care se pretind morali decat de aia despre care toata lumea crede ca-s hoti. :)
Dar de faptul ca aia deja condamnati, inclusiv violatori si pedofili sa fie pusi in libertate?

Nu-ti pui problema care sunt costurile sociale?
Pentru ca, destul de sigur, o mare parte vor recidiva.

Si asta e raul cel mai mic.

Nu esti deranjat de dezincriminarea coruptiei, faptul ca devine mai dificil de anchetat?

Nu-i bai, si acum coruptia este lucratoare si protejata politic, si va mai dura probabil vreo 2 decenii pana sa scada semnificativ, dar sa dai o lege care sa o protejeze inseamna sa te intorci 2 decenii in trecut.

Citat:
Nu stiu cum nu poti intelege ce miza imensa are procesul ala al lui Iohannis. Chiar ca nu te da smecheria afara din casa daca nu poti pricepe atata lucru - ca nu e importanta casa in sine ci o eventuala punere sub acuzare ulterioara. Personal cred ca tocmai de asta l-au si condamnat ca sa-l aiba la mana. Dar uite ca la el se poate sa atace pana si o sentiinta definitiva. De ce nu face la fel si un penal de asta ? Sa nu se duca la parnaie, sa atace si hotararea aia. Pana ii da dreptate vreo instanta. :)
Pai tocmai ca pe subiectul asta nu e vorba despre Iohanis.
Nu exista pana la urma nici o legatura intre una si alta, iar asocerea asta fortata e dubioasa.

Ok, sa zicem ca e ceva naspa cu asta, dar stii ce ar fi fost cu adevarat naspa?

Ca guvernul Ciolos sa fi dat o OUG prin care oricine ar putea sa atace o sentinta definitiva sau mai mult, sentintele sa ramana definitive doar daca au ca obiect pagube de peste 200.000 lei, in rest sa se judece pana la adanci batranete cu recurs la recurs de recursul recursului recurs..

Last edited by AlinB; 26.01.2017 at 11:18:50.
Reply With Quote