Citat:
În prealabil postat de Urbanophon
Domnule Iuliu, stiti care e diferenta dintre noi doi? Ca in momentul in care Justitia ar dovedi ca Iohannis sau Ciolos sau Nicusor Dan sau oricare dintre oamenii politici care pot sa zic ca ii simpatizez; in momentul cand ar fi prinsi cu o infractiune, in secunda doi as fi total deacord sa ii bage la puscarie si as cere retragerea definitiva din viata politica. Apoi sa incerce sa modifice legea ca sa scape? Cum? Cum? Mana pe torta si pe furca!
In schimb, simpantizantii PSD isi sustin alesul cu religiozitate. Invoca conspiratii, masluieli, puteri oculte etc. Oricat de intens e dovedit negru pe alb ca oamenii aia sunt o mizerie.
|
Diferenta e ca eu am inteles ca PSD nu e o solutie pentru viitor si de aia nu i-am votat iar dumneata nu accepti ca exista oameni care nu cred ca justitia e independenta. :)
Imi spui mie : "daca Justitia ar dovedi ca". Pai eu am dat si solutia - sa preia PSD butoanele, sa-si puna oamenii lor la SRI, DNA si ICCJ si apoi "Justitia o sa dovedeasca". Si sunt sigur ca veti fi de acord sa-i bage la puscarie si le veti cere retragerea din viata politica.

E asa de simplu!