Citat:
În prealabil postat de Urbanophon
Eu chiar as vrea sa se reformeze PSD-ul. Eram mic cand era Iliescu la putere, dar le da clasa la borfasii astia in materie de politica. Astia si diplomatia au adus-o la nivel de mahala. Daca ar reusi un sfert din promisiunile din campanie sa le duca la indeplinire, fara sa bage tara in faliment, i-as vota la urmatoarele alegeri. Dar in schimb, ei ce fac? Amnistie...
|
Nu stiu ce inseamna "sa se reformeze". Poate sa devina un USR, ca mai au un pic si ajung acolo. :)
Astea-s lozinci. Ultimul lucru pe care trebuie sa-l faca PSD este sa ia calea celorlalte partide care sunt sub controlul total al unor alte centre de putere ( de cand s-a retras Antonescu iar la USR nici nu avem ce discuta :) ). Au crezut ca si Dragnea le va face jocurile, omul a sustinut docil guvernul "tehnocrat" in parlament dar acum surprins si el probabil de scorul imens obtinut de PSD face pe nebunul - probabil se vor descotorosi de el si vor pune alt lider mai deschis la reforma.
PSD e pe duca de ani de zile si nu e solutia pentru viitor. Dar nici nu vom fi lasati sa avem partide care sa promoveze interesele Romaniei ci vom avea partide de astea cu SRI, Schengen si MCV. Daca il asculti pe Iohannis te doare capul, zici ca e purtator de cuvant la SRI nu presedinte. Vom avea in fiecare an bugete mai mari pentru serviciile secrete si pentru achizitia de armament din strainatate pana va veni nota de plata. Si aia care ne-au vandut tot felul de prostii or sa ne acuze ca am cheltuit banii fara cap.