View Single Post
Vechi 25.01.2017, 16:09:45
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Urbanophon Vezi mesajul
"Cel mai umor involuntar al zilei vine de la domnu Tariceanu. După ce a aflat că ne amenință UE prin MCV că e urâtă treaba cu ordonanțele lu Pește, Tăriceanu zice că ne retragem din MCV...
What!?
Dacă nu se referă cumva la un Logan MCV, domnul Tăriceanu ori nu știe ce e ăla, ori vrea să ne retragem din UE.
Culmea burlescului e că atunci cand am intrat în UE (sub conditia indeplinirii unor reforme in justitie monitorizate prin MCV) acest specimen era PREMIERUL ȚĂRII NOASTRE!!!"

http://m.zf.ro/politica/ce-este-mcv-...-ai-ue-9887678
Ce prostie, asta-i propaganda pura. MCV este un instrument de presiune la adresa Romaniei si Romania ar trebui sa ceara incetarea acestuia. Nici o tara de pe lumea asta nu ar refuza sa detina un astfel de instrument asupra altei tari.

Nu-i de mirare ca sustineti toate prostiile. Exact ca aia care-si puneau Schengen la nume. Macar aia o faceau la ordin. Si Schengenul ala e tot un instrument de presiune - mai dati-ne spaga ca sa inchidem ochii ca nu indepliniti nu stiu ce criterii asa ca daca vreti sa intrati in Schengen trebuie sa ne ungeti.
Iata ca Romania cumpara de la olandezi niste corvete extrem de scumpe. Oare de ce ? Pai sa va spun eu de ce : Securistii din presa fac scandal ca MCV sau Schengen e vreo mare chestie si daca am cere UE sa renunte la MCV sau le-am spune ca nu ne intereseaza sa intram in Schengen ar veni sfarsitul lumii. Dupa care vine puterea X si spune ca se opune. Dupa care le cer spaga alor nostri, asa cum ne-am platit cu spagi intrarea in NATO si UE, trebuie sa dam spagi in continuare.
In timpul asta luptam de nu mai putem impotriva coruptiei.
Reply With Quote