View Single Post
Vechi 24.01.2017, 23:01:14
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Nu cred ca e vorba despre chirurgie pe creier, cred ca oricine intelege diferenta dintre barfe, zvonuri, susanele si acte. :)
Nu, dragul meu. A avea competență profesională într-un anumit domeniu,cum ar fi, spre exemplu, cel al dreptului penal, nu e echivalent cu a înțelege diferența dintre bârfe și zvonuri.

E unul dintre, cred eu, blestemele României: toți se pricep la toate.

Eu unul, când chem în casă un instalator și instalatorul îmi spune că trebuie mutată țeava X 20 cm mai încolo, nepricepându-mă, admit că el știe mai bine.

Dar majoritatea românilor știu ei mai bine.

Ei apelează la avocat, dar, dacă avocatul le spune că nu au dreptate, și au șanse minime să câștige un proces, conchid că avocatul e prost.

Am crezut că e o problemă restrânsă la domeniul juridic.

Dar m-a luminat soția, care e farmacistă: îi intră oameni în farmacie, care cer medicamentul X, pe care l-au văzut la televizor. Ea (care îi cunoaște personal), le spune că medicamentul X nu le va face bine, pentru că au diabet, sau sunt cardiaci etc..

Reacția ? Reacția pacientului român atoatecunoscător este: "Eu am văzut la televizor !!!!! Înseamnă că e bun !!! Dacă nu-mi dai, merg la cealaltă farmacie !!!!"
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote