View Single Post
Vechi 24.01.2017, 16:06:40
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
N-o s-o spun pentru tine, pentru că, după cum distorsionezi adevărul, îmi dau seama că n-ai să înțelegi corect. Însă pentru alții care mai citesc: Minimalizezi efectele corupției, comparându-le cu un geam spart, în timp ce ea e o catastrofă de proporții, care cel mai mult îi lovește pe cei ce au sufletele mai curate.

Avem milioane de copii care, după statistici, trăiesc în sărăcie, adică doar supraviețuiesc. Avem milioane de părinți ai acestor copii, care fie lucrează pe bani foarte puțini, fie deja s-au abandonat în deznădejde, lipsiți de speranța că ar mai putea realiza ceva. Avem, iarăși, bolnavi care suferă fie prin spitale, neîngrijiți cum trebuie, fie acasă, neprimindu-și medicamentele la care ar avea dreptul.
Și multe altele.

Dacă îi iubim, ca niște buni creștini ce suntem, pe acești oameni, ce facem pentru ei? Le dăm o pomană din când în când?
Si cu cei ajuta pe astia faptul ca X face puscarie pt furt cand PREJUDICIU (adica subiectul furtului) NU ESTE RECUPERAT ? CU NIMIC. Doar vorbe absolut goale, fara nici un sens.

Si pe langa asta mai ai si foarte multi copii care mor de foame pt ca parintii lor sunt in puscarie pt o bucata de paine pe care au furat-o pt ei, mai ai si altii copii care fac infractiuni pt ca parintii lor sunt in puscarie pt o bucata de paine si o gaina furata, mai ai oamenii care fac puscarie pt ca au furat /jefuit ca n-aveau efectiv ce sa manance.

Citat:
În schimb, beneficiază de iubirea și de mila ta tocmai cei care sunt pricina suferințelor acestora, care-și fac vile și mașini scumpe din banii care li s-ar cuveni lor.
Nu ei sunt pricina suferintelor voastre.Voi insusi sunteti pricina suferintelor voastre.Sunteti victimile propriei gandiri.Nu mai aruncati vina pe X sau pe Y .=))
"Ala e rau , eu sunt bun.Prin urmare eu bunul sufar de pe urma aluia rau.
Ala rau trebuie pedepsit.Eu sunt ala bun care trebuie laudat."
Fariseu mic ce esti.
Nu-ti mai ascude ura viscerala fata de avutiile aproapelui si dorinta de canibalizare a acestuia , dupa principii crestine, ca nu merge. Vedem printre chestiile astea.Pur si simplu nu tine.

Last edited by Copacel; 24.01.2017 at 16:10:10.
Reply With Quote