15.10.2006, 17:50:53
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 12.10.2006
|
|
Citat:
În prealabil postat de euftalia
Citat:
În prealabil postat de sovidiu
euftalia draga, nu esti deloc schizofrenica, esti cat se poate de ratzionala si normala si deshteapta, preotul nu te-a putut impartasi probabil din alte motive... pe care nu trebuie neaparat sa le cunosti... nu sti ce inseamna schizofrenica... si nici nu are rost sa-tzi explic, ca e o porcarie sa-ti explic asha ceva, dar delirurile mistice respective nu eu fost tocmai deliruri, ci pur si simplu, foamea, exagerarea, stradania... uneori te apropie de o forma de visare in care iluziile sunt acceptate mai usor, dar aceste iluzii le ai si cand privesti un film bun, si cand esti foarte satul si incepi sa-ti depeni amintiri... deci nu te speria ca nu e chiar asha, dar bolnava sigur ai fost, adica boala de care suferi este un fel de durere fiindca esti neajutata suficient, esti lasata de izbelisti... dar gaseshtetzi prietene pe masura, adica foarte filozofice, visatoare, cu vedenii duium si stai de vorba cu ele, povestitziva grozaviile si incet incet sa vezi cum... ce tzi se parea asha o mare nenorocire se linishteste...
dar b-urile si calciu si vitaminele te ajuta intr-adevar cand esti slabit, si ai crize epileptice ori de cadere fizica (leshin) dar e foarte bine si sa te pazesti si sa incerci sa te ajutzi in momentele mai grele, sa stai jos, sa tragi cateva guri de aer, chiar sa te intinzi pe pat, sa incerci sa stai de vorba cu cel care vine langa tine... si altele... nu trebuie sa te cramponezi in boala si in calea de mijloc care nu duce nicaieri... decat in mijloc, si ce anume e in mijloc? centrul unui cerc, dar cercul ce este? multzimea punctelor la egala distantza de un focar si nu definitzia sa ...
deci calea de mijloc este o aberatzie politica... :D
|
Am avut o forma de schizofrenie atipica, sunt si pensionata medical, de la 16 ani am fost bolnava, este adevarat ca sunt lucida, stiu ce se intampla cu mine, dar aveam halucinatii auditive dese , mai mult niste soapte. amAm depasit, ce voiam sa spun este ca frica este si de ordin medical nu numai sufletesc, eu stiam ca de exemplu cand lipseste litiul ai stare de frica. Ii spun Danutei sa gaseasca un medic bun, fii atenta Danuta ca si psihiatrii totusi se reped sa dea doctorii destul de tari. Sa te indrume Dumnezeu spre un doctor bun. Intreaba pe cineva de incredere daca stie un medic bun.
|
Vreau sa-mi cer scuze de la duhovnici in general daca am fost dura in aprecieri, stiu ca sunt oameni si este omeneste sa gresesti, si vreau sa mai adaug despre acest duhovnic despere care povesteam ca mi-a dat dezlegarea, dar eu am fost mahnita ca m-a certat si n-am mai mers la dumnealui si nici nu voi mai merge vreodata.( nu era momentul sa ma certe, imi decedase si bunica de curand si pentru ca si schizofrenia si isteria sunt BOLI ALE TRUPULUI si nu este asa pacat daca eu am cautat remediu prin niste metode considerate pacat), dar si preotii sunt oameni supusi greselii. Sa le ajute Dumnezeu, sa le dea sanatate, sa-i lumineze si sa nu se supere pe mine pentru aceste considerente. Nu este bine sa discreditezi pe nimeni, nici pe preoti in speta.
|