Citat:
În prealabil postat de Iorest
VinovăČ›ia cu evanziunea nu s-a dovedit, în schimb instanČ›a i-a dat dreptate că i s-au reČ›inut 7 salarii în mod necuvenit din culpa administraČ›iei respective, hotărâre pe care nici administraČ›ia nu a mai contestat-o semn că a fost de acord cu ea, deČ™i apărările din comunicat le-or fi prezentat Č™i-n faČ›a instanČ›ei care a decis că nu aveau dreptul să reČ›ină cum interpretează ei legea.
|
Salariul a fost incasat de la Stat cu toate ca destinatarul lui nu s-a prezentat sa semneze pentru el. O eroare de procedura.
Nu stiu de ce refuzi sa vezi ceea ce este evident.
Citat:
Cât despre caterisiri, da mi se par posibile, dar până Č™i statutul prevede anumite proceduri de care nici nu se mai sinchisesc să le îndeplinească tot spre dauna imaginii seriozităČ›ii proceselor din Consistoriu.
|
Sa te cred pe cuvant?
Citat:
A mai fost un caz la Buzău când s-a cerut eliberarea cărČ›ii canonice pentru mutare Č™i tot a fost caterisit, nu e mare lucru nu se Č›ine cont neaparat de cerere, deČ™i în acel caz de la Buzău înclin să-i dau dreptate ierarhului per ansamblu, acolo chiar se făcea profit dintr-un magazin bisericesc pe care însă ierarhul anterior îl tolerase pentru că acel preot a clădit o Biserică de la zero Č™i avea cantina săracilor.
|
Pai da, poate din veniturile parohiei sa faci ceva bun, dar nu inseamna ca de restul faci doar pentru tine.
Citat:
Că mai e Č™i problema aceasta când un ierarh are un anumit parcurs Č™i anumite raČ›iuni pentru care tolerează niČ™te lucruri Č™i vine altul, cu alte metode.
|
Asta este, si cu job -ul e la fel, se schimba sefii, te adaptezi, nu te adaptezi, pleci.