View Single Post
Vechi 16.01.2017, 11:47:04
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Nu doar l-a preluat, ci este în mod evident un agitator plătit de mafioți să facă propagandă împotriva justiției.

Copăcele, cu cât ești plătit pe postare ? Sau poate ai și tu niște dosărele și ți s-a promis că dacă prin propaganda ta ajuți mafioții să dărâme justiția și să se aleagă cu grațieri și amnistii, o să-ți folosească și ție ?
Ceea ce este funny este ca nu sunt nici un agitator , bla bla si nici nu m-am luat de dupa presa "impotriva justitiei" ci doar am pus cap la cap evenimentele si am ajuns la aceiasi concluzie cu ei.

De la 20 de ani mi-am dat seama ca pentru ca un stat sa fie mafiot si corupt
in primul rand justita trebuie sa fie corupta si mafiota, iar ca asta sa se intample in primul rand serviciile de informatii trebuie sa fie corupte si mafiote.

Cel mai simplu mod de ai prostii pe naivii vremurilor este sa faci mascarada ca lupti impotriva coruptie, cel care este cel mai corupt.

Kovesi, Coldea au fost promovati pt ca sunt YES-MENi.Nu pun intrebari, ci doar executa. Iar in ziua de azi , yes-menii sunt la mare cautare, exact cum erau si pe vremea lui Ceasusescu.Sistemul nu numai ca nu a cazut dar s-a si perfectionat, luand chipul democratiei si lupteri impotriva coruptiei cand in realitate este acelasi sistem securisto-comunistoid care pt a salva aparentele
este in stare sa-si canibalizeze fostii colaboratori, parteneri.

Nu ar fi pentru prima oara cand se intampla.Acelasi sistem stalinisto-comunistoid, a fost in stare sa omoare mii de oameni in decembrie 89 pt a pastra aparentele si a-si pastra puterea.

Unde te ascunzi cel mai bine ? LA LUMINA in vazul tuturor.

Multi cred ca Iliescu a facut, Iliescu a dres, bla bla.Nici vorba.Nu are Iliescu capacitatea intelectuala si nici organizatorica pentru a organiza asa ceva. In schimb structuri para-militare care nu au nici o treaba cu acest popor au aceasta abilitate.

De ce spun ca este piesa de teatru ?

Simplu. Iliescu daca va fi adus in fata instantei , o sa-si sustina cauza indicand fie matori/probe care inca fac parte din dosare care inca sunt clasificate deoarece sunt fie secrete de stat , fie martorii respectivi sunt inca ofiteri activi in misiune. si gata tambalaul.
Judecatorul o sa ceara acordul SRI pt desecretizarea dosarelor , SRI o sa le dea cu jet si acolo s-a terminat problema.
Ura si la gara.

De ce DNA este inusi in actor de mana a doua , intr-o piesa regizate de factiuni ale unor servicii de informatii ?
Simplu. Pt ca DNA duce achetele sale pana la pioni si refuza sa le duca mai departe.
Ori cu ce ma incalzeste pe mine ca X este in puscarie , din moment ce prejudiciu financiar nu a fost recuperat ?

Kovesi zice : "Pai DNA nu se ocupa cu recuperarea prejudiciului, ci ANAF ".
Nu zau, ce vorbesti cucoana ? Nu voi aveti inculpati pe mana ? Nu voi aveti probele la dosar care atesta prejudiciul ? Nu despre asta este vorba ? Nu despre prejudiciu este vorba ? Nu prejudiciul este subiectul pt care X este in parnaie ? Nu pe baza prejudiciului a fost facut dosarul ? BA DA, dooh.

Pai si unde sunt banii ? Pai grosul banilor sunt la aia care o medaliau pe Kovesi pe la ambasade, sunt pe la aia a caror functie incepe cu "ambasador".Practic stapanii lui Kovesi, i-au lasat si i-au protejat pe gusterii astia sa dea tunul financiar.Gusterii astia fara protectie la nivel extra-inalt n-aveau tupeul sa faca astfel de potlogarii.
Apoi in schimbul grosul banilor li s-a promis protectie. Apoi dup si-au vazut banii in cont, stapanii gusterilor dau ordin lui Kovesi, pentru disparatia gusterilor, ca sa li se piarda urma.

Si uite asa gusterii ajung in parnaie , prejudiciul ramane la stapanii lui Kovesi, Kovesi este promovata ca luptator impotriva coruptiei, coruptie sustinuta si intretinuta de stapanii lui Kovesi care sunt si stapanii gusterilor.
Acum de frica stapanilor , gusterii accepta si tac din gura, pentru ca atlfel poate sa li se intample urmoatarele:

1.Coldea a fost sinucis cu masina in pom
2.Adamescu este "sinucis" printr-o boala cu debut subit
3.Crivat (agent SRI sub acoperire) este otravit in puscarie
4.Erabasu a fost sinucis.
5.Tinu a fost sinucis printr-un accident de masina.
si lista continua , pentru cei care nu sunt in starea sa raspecte "Omerta".

Last edited by Copacel; 16.01.2017 at 12:18:43.
Reply With Quote