View Single Post
Vechi 14.01.2017, 11:58:32
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Religia: Ortodox
Arrow

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ai auzit de analfabeti functionali?
Este exact cazul asta.

Sa ai cifrele sub nas si sa nu pricepi nimic.

Adica citesti ca e o industrie in care se investesc miliarde (finantarile de la stat sunt doar o f. mica parte) care creeaza milioane de locuri de munca, creeaza terapii la probleme pentru care "naturopatii" vand de cele mai multe ori iluzii, si la sfarsit urli "da' de ce trebuie sa ia astia atita bani?" ca si cand "naturopatii" care de obicei nu investesc mai nimic, ar face ceea ce fac pe gratis.

Daca e sa facem raportul pret/rezultate, cred ca astia de la "BigPharma" trec drept pomanagii fata de homeopatul care iti vine apa chioara si zaharel la pret de leac minune.

Ca se mai produc si aiureli, unele inutile, altele poate mai mult daunatoare, e partea a doua.

Dar pana sa apara antibioticul "naturopatul" nu avea si nu are in continuare nimic care sa-l echivaleze.

Usturoi, argint, argint coloilda, etc. - sunt frectii, cu ceva noroc, in cateva cazuri functioneaza, dar n-au ajuns si nu vor ajunge niciodata sa faca macar jumatate din ce face un antibiotic mai ales in cazuri extreme.

Si nu e vorba doar de antibiotice, lista e foarte lunga, cert este ca pe cand oamenii se tratau "natural" selectia naturala, moartea in principal era cel mai bun doctor.
Nu mai bate campii cu gratie.Ideea era foarte clara daca ai pe mana 500 miliarde de dolari pentru cercetari in cancer ,sida,boli autoimune,etc. si vine unul care gaseste medicamentul pentru care tu(te faceai ca?)-l cauti de zeci de ani ,mancand degeaba resurse incredibile intri in fibrilatie si faci sa dispara tot ce avea legatura cu medicamentul respectiv,altfel de a doua zi esti somer si scuipat intre ochi de o lume intreaga.Sa treci de la halat alb si avion la poarta la maturator nu e chiar asa usor.

Daca nu ti-ai dat seama nu era vorba in discutie de medic naturist vs medic alopat ci de ...altceva.

Citat:
Oh, va sa zica am extins orizontul de timp si am gasit nu 5 intr-o luna, ci 60 intr-un an.
Intr-o tara in care mor cam 2.000.000 oameni pe an, cat toata populatia Bucurestiului.

Deci daca ar muri in decurs de un an toata populatia din Bucuresti si in ea gasim cu certitudine mai mult de 60 "naturopati", ce spunem?
Conspiratieeeee!
Pe bune? Cu logica ta poti sa mergi in instanta si justifici orice fel de moarte...ca naturala.

Citat:
Pai da' Internet cati dintre ei au avut? Cati au trait in apartamente cu incalzire centralizata si isi faceau cumparaturile la supermarket? Asa ca tu ce faci? Treci inapoi in rand destrabalatule!

Nici la dentist nu se duceau, cand se strica un dinte, afara cu el, tu cate plombe si lucrari ai in gura? Ce naravuri dom'le..
Tu vezi vreo legatura?Eu nu reusesc...