View Single Post
Vechi 05.01.2017, 13:15:22
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Eu am inceput sa am indoieli vizavi de seriozitatea lui de cand ai postat articolul asta.
Ma rog, cred ca si inainte exagera cu unele aspecte, dar de data asta clar a trecut o linie.

Ma rog, nu zic, poate e bine intentionat, dar de data asta l-a "furat peisajul".

Oricum, si vaccinistii din guvern sunt la fel de cretini ca si antivaccinistii, daca erau destepti, in loc sa incerce sa dea legi care clar nu au o finalitate cum e cea cu "obligativitatea" vaccinarii, mai bine faceau o campanie de informare, dadeau legi care sa prevada compensatii pentru cei care ar suferi de efecte secundare, etc.

Pentru ca din pacate antivaccinismul a ajuns la cote fantastice, am vazut statistici cu vaccinare intocmita in scoli si sunt destul de sumbre, din ce m-am uitat rapid se pare cca. 10% ajung sa nu fie vaccinati chipurile "din motive medicale" si inca 10-20% ca refuz pur si simplu.

Deci foarte posibil sa avem din nou epidemii cu sute si mii, sa vezi atunci cand vor apare rapoarte despre cei care s-au ales cu complicatii neurologice de la boli "usoare" cum e varicela..