Eu am inceput sa am indoieli vizavi de seriozitatea lui de cand ai postat articolul asta.
Ma rog, cred ca si inainte exagera cu unele aspecte, dar de data asta clar a trecut o linie.
Ma rog, nu zic, poate e bine intentionat, dar de data asta l-a "furat peisajul".
Oricum, si vaccinistii din guvern sunt la fel de cretini ca si antivaccinistii, daca erau destepti, in loc sa incerce sa dea legi care clar nu au o finalitate cum e cea cu "obligativitatea" vaccinarii, mai bine faceau o campanie de informare, dadeau legi care sa prevada compensatii pentru cei care ar suferi de efecte secundare, etc.
Pentru ca din pacate antivaccinismul a ajuns la cote fantastice, am vazut statistici cu vaccinare intocmita in scoli si sunt destul de sumbre, din ce m-am uitat rapid se pare cca. 10% ajung sa nu fie vaccinati chipurile "din motive medicale" si inca 10-20% ca refuz pur si simplu.
Deci foarte posibil sa avem din nou epidemii cu sute si mii, sa vezi atunci cand vor apare rapoarte despre cei care s-au ales cu complicatii neurologice de la boli "usoare" cum e varicela..