View Single Post
Vechi 06.03.2008, 15:20:23
dragomirna dragomirna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.12.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel
Dar sa nu uitam ca putini s-au umplut de lumina si L-au marturisit pe Domnul doar printr-o privire catre tine, doar printr-o trecere pe langa tine. Acte care au facut mai mult decat cuvintele altora pentru mine. Ajungi sa simti cum un om poarta ceva ce nu ai mai intalnit. Dar, ceva ce sta la indemana fiecaruia dintre noi. Caci nevazutul nu este lipsa vazutului in El, ci coplesirea vazutului de lumina.
Mi se intampla mereu, cand trec pe langa o maicuta sau un calugar, sau un preot, sa simt mereu o stare de liniste venind dinspre acesti oameni, si oricate probleme as avea care mi-ar tine sentimentele si mintea ocupate, imi dau seama pe loc de faptul ca Dumnezeu inca ma cheama la El, pentru ca nu prea stiu sa Il primesc cum se cuvine in toata viata mea. Sper sa nu ma lase totusi chiar daca eu nu pot mereu sa fac cate imi cere, desi El are incredere in mine mai multa decat am eu si in mine si in El. Dar un lucru stiu sigur, ca spre lumea asta nu mai pot sa-mi intorc inima, decat din naivitate cand cad - ceea ce se intampla foarte des, dar macar invat sa ma ridic. Sper ca toti cei care ne straduim intr-un fel sau altul sa Il cunoastem pe Domnul, desi nu avem cum sa stim cum e El daca nu "Il gustam" cu adevarat, sa nu ne lasam niciodata descurajati de propriul esec si sa nu ne plangem de mila, oricat de lipsiti de aparare am fi in fata lumii. Dumnezeu sa ne apere si sa ne primeasca mereu in Iubirea Lui!
Reply With Quote