Citat:
În prealabil postat de adelina02
Nu am facut comparatie cu Maica Domnului, voi ati inceput apoi sa spuneti de ea si nici ca vreau copii fara relatii sexuale. E doar am afirmat ca in inima mea fug pe cat posibil de sex si casatorie dar familia ma vrea maritata si cum pot face sa vad taina casatoriei ca pe o taina, nu ca pe ceva ce ma strica si imi face rau.
|
Adelina02 ptr ce oare ti-ar face rau sau ti-ar strica?...
Ceva care este firesc intre relatiile dintre oameni ptr ce ti-ar face rau?
Citat:
În prealabil postat de adelina02
Dupa cum am zis, numai daca mi se deschide subiectul sa ma marit am tone de cosmaruri, ceea ce am zis deja. Numai simplul fapt ca m-a sarutat acum aproape un an (a fost prima data pt ca este primul iubit) m-a facut sa simt un sentiment extrem de mare de vina, au urmat zile intregi de plans si ma vad mai jos decat o curva. Dar mai mult? Nici nu vreau sa imi imaginez. Am incercat sa citesc carti, sa discut cu el, cu duhovnicul, cu prietenii, toti imi zic ca am o problema si sa o rezolv, dar cum insa...
|
Traiesc cu sentimentul ca undeva in copilarie ai avut o remarca mai dura a unuia din
parinti,sau a cuiva(uita-te ce s-a intamplat in trecut in viata ta,nu trebuie sa platesti la te miri ce psiholog ca sa te lamureasca cu asta),legat de relatii trupesti sau casatorie, care te-a facut sa ai aceasta atitudine tematoare si de respingere.Lucrurile si atitudinile copilaresti, atunci cand trece copilarria, trebuie lepadate si create atitudini si simtaminte potrivite unui om adult.
De ce ar fi un sarut al unui om la care tii ceva ,care sa provoace rusine? Doi oameni carre se iubesc daca se imbratiseaza sau saruta nu e o rusine.Totul insa trebuie sa aiba o limita, pana la casatorie.Si raman la ideea ,ca mai ales in zi de azi, nu trebuie amanata cu nunta. E total nepotrivita comparatia care ai facut-o, cu o curva ,ptr acel sarut .DE CE???...
La un moment dat mai intram pe Forumul Romedic.Printre altele era un topic,in care o femeie tanara povestea despre ceva, in care in primul mesaj al topicului spunea despre rrelatiile trupesti cu prietenul A, dupa a urmat Prietenul B ,si dupa prietenul C.Ea poate ar tebui sa aiba niste sentimente precum spui.Dar ea nu avea nici un sentiment de vinovatie in acest sens.Unde vreau sa ajung ? Tanara asta descrisa de mine mai sus la un moment dat cand va avea niste incercari mari si va vrea sa se intoarrca la Dumnezeu , Dumnezeu o va primi.
Ce e cel mai util Adelina sa nu te lasi prada dezndadejdii ,asta sa iti fie principalul scop .Incearca sa gandesti lucid si sincer, toti oameni casatoriti din jurul tau crezi ca trebuie sa aiba sentimente de vinovatie fata de casatorie???...
Pentru ce???...
Oare nu suntem facuti ptr libertate???...Ce zici Adelina???...