Citat:
În prealabil postat de adelina02
E doar am afirmat ca in inima mea fug pe cat posibil de sex si casatorie dar familia ma vrea maritata si cum pot face sa vad taina casatoriei ca pe o taina, nu ca pe ceva ce ma strica si imi face rau. Dupa cum am zis, numai daca mi se deschide subiectul sa ma marit am tone de cosmaruri, ceea ce am zis deja. Numai simplul fapt ca m-a sarutat acum aproape un an (a fost prima data pt ca este primul iubit) m-a facut sa simt un sentiment extrem de mare de vina, au urmat zile intregi de plans si ma vad mai jos decat o curva. Dar mai mult? Nici nu vreau sa imi imaginez. Am incercat sa citesc carti, sa discut cu el, cu duhovnicul, cu prietenii, toti imi zic ca am o problema si sa o rezolv, dar cum insa...
|
Ce spui tu este dracovenie totala. Este de nivelul patologicului psihic.
Nu mai este o mica problema este o fobie adevarata, o problema care trebuie rezolvata intr-un cabinet, pentru ca ti-ai indus singura o repulsie totala intelegand gresit mistica ortodoxa dar si pentru ca esti extrem de sensibila si dracul de invinovateste la fiecare virgula pe care ti-o toarna in cap.
Familia este un lucru extrem de frumos cu toate ale ei, incluzand si cele trupesti. Familia este o comuniune in doi care trebuie sa fie frumoasa pe toate planurile. Nu inteleg de ce trebuie spurcata si desconsiderata. Sunt atatea familii frumoase care au zamislit lucruri si prunci frumosi. Tot neamul omenesc se intemeiaza in familie. Cum poti sa ai repulsie fata de familie? Pentru ca ai inteles-o gresit, pentru ca ai mintea plina de ganduri gresite.
Ti-ai bagat in cap tot felul de repulsii false si mergi cu ele in continuare...
"Zile de plans, curva" - aici este invinovatire de la diavol si nu este lucrul tau asta. Aici ar trebui sa lupti puternic cu gandul asta altfel o sa-ti distruga viata. Si de fiecare data cand gandesti asa ceva spune si tu gandului ca "Dumnezeu stie mai bine, Dumnezeu sa te judece". Nu te mai judeca tu pentru virgule care nu sunt pacate, sunt mici neoranduieli eventual. Lupta cu gandul asta, ca asta vrea diavolul sa te distruga.
Curva este una, si un sarut este altceva. Nu poti sa ajungi la casatorie fara sa intelegi ce inseamna o apropiere de o persoana pentru o perioada mai mica sau mai mare, iar sarutul este poate si o faza de apropiere intre cei 2.
Nu mai lasa gandurile aseta de invinovatire sa te copleseasca altfel iti distrugi viata.