Am observat ca rugaciunea de lauda aduce mai multe foloase decit cea de cerere .
Am avut un servici foarte greu in sensul ca-mi solicita creierul la maxim eram atit de stresata ca nici acasa n-avea liniste , ma gindeam ca am gresit sau am uitat ceva . Parca traiam numai pentru servici . Intr-una din zile mergind la lucru mi-a venit in minte "Pre Tine te laudam pre ,Tine binetecuvintam .... " nu stiu prin ce minune ca nu prea ma rugam .(s-o fi rugat cineva pentru mine!? ).De atunci mi-am facut program ,in fiecare dimineata cintam pe drum aceeasi rugaciune (ma gindea cu parere de rau ca nu sint libera sa cint mai mult ). Si stiti ce s-a intimplat ? in scurt timp (citeva saptamini) am scapat ,am scapat de tot stresul .Nici nu-mi venea sa cred .De ce nu m-am rugat mai devreme ? Asi zice , incercati si voi ,mare putere are acest imn de slava.
Exista mai multe melodii .Mie mi-a placut mai mult corul Psalmodia ,dar si celelalte sint frumoase. Acest "Tine " , daca va dati bine seama de ce ziceti , va incalzeste inima ,vi se umezesc ochii ! Am scris ....poate e cineva interesat . Primesc si eu marturisiri , cu placere .
|