Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Măi Demetrius , tu realizezi ce ai scris aici ????????
Răspunsul tău dat lui Cristian este mai mult decât nebunie si nesimÈire la un loc !
Reiese după "mintea " ta ca Fecioara Maria dintr un joc erotic poate sa rămână virgină , iar întruparea Duhului Sfânt poate fi doar o poveste , iar Dumnezeu sa fie rezultatul acestui joc erotic .Tu esti normal ???
Măi !!!!!!!!!! 
|
Cum se face oare, ca
simpllu a inteles corct ceea ce am scris, ce am vrut sa spun si tot contextul, ba chiar v-a si explicat ceea ce acuzati a fi erezie?
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Sa speram că mintea a luat-o pe aratura si cu prostioara cu mersul lui Dumnezeu la psiholog , dar mai ales cu blasfemia cu Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si PURUREA FECIOARĂ Maria .
|
@D-le cristiboss, va rog sa-mi spuneti unde am afirmat eu o blasfemie despre Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu! Doamne fereste!
Nu mintea mea a luat-o pe aratura, dar aratura trebuie acum macar greblata; cu alte cuvinte, sa va recunoasteti greseala.
Va rog sa nu va hazardati fara smerenie in speculatii fara folos.
Repet:
Ba da, se poate(ca o fecioara sa ramana insarcinata); omeneste e posibil. Nu e nimic dumnezeiesc.
Asta e o blasfemie?
Citat:
În prealabil postat de simpllu
Hmm...eu nu văd același lucru. O lămurire din partea acuzatului nu ar strica.
P.S. Intervenția lui se potrivește ca nuca-n perete. Când dai o lămurire ții cont de context și nu lași loc de interpretări.
|
Ma sacaie nuca si peretele, dar asta e problema mea; totusi, cum se face ca n-ati vazut acelasi lucru ca si ceilalti colegi si ati inteles corect fara demolarea peretelui (adica fara lamuriri)?