Citat:
În prealabil postat de RaduRO
Am intrebat-o daca s-a mai gandit la propunerea mea (am intrebat-o daca vrea sa ne cunoastem vezi mai sus) si a zis ca nu e pregatita.
Nu am mai cerut explicatii, am zis bine si mi-am vazut de treaba.
|
V-ati grabit putin. Nu-i nimic, se poate repara. Este vorba de o jumatate de refuz. La o intrebare vaga, ati primit un raspuns vag.
Treceti la concret. Un ursulet de plus. Sau un maimutoi. Sau un elefant. Depinde cum va simtiti... Oferiti-l prin intermediar. Un coleg/prieten sau o prietena comuna, care sa vrea sa functioneze ca ambasador, ar fi ideal. Daca nu, exista firme care furnizeaza la domiciliu. Vedeti si pe Amazon, ei livreaza la orice adresa. Daca stati prost cu banii, lasati ursuletul/maimutoiul/ratoiul la usa, sunati si fugiti.
Pe urma, lasati sa curga vreo trei zile. E de asteptat o reactie, care poate varia de la "multumesc" la "nu trebuia". Daca reactia vine, urmati cu o invitatie la ceva concret (expozitie, piesa de teatru, carnaval, o "iesire de dupa amiaza" in orice caz). De sarbatori, o fata singura nu isi doreste neaparat un potential iubit pe care sa-l cunoasca, ci pe unu' cu care sa iasa. Daca reactia nu vine, dupa MINIM trei zile dati un telefon/sms/biletel etc. Sa reiasa ca sunteti preocupat sa vedeti daca nu cumva se plictiseste. Urmeaza propunerea de iesire. Dar o propunere concreta, nu "hai sa iesim undeva ca sa ne cunoastem".
Si nu uitati si sa va rugati. Un tata omniprezent si omniscient e de mare ajutor in a va oferi sfat. Vorbiti-i lui Dumnezeu despre ea. Vorbiti si ingerului dv pazitor. Si el va poate da sfat. Este si un ambasador neintrecut, de ce sa nu-l puneti la lucru ? Ar putea lua legatura cu ingerul ei pazitor, intr-un fel pe care noi nu il cunoastem, nici nu il intelegem, dar ei, ingerii, il cunosc si se inteleg.