Citat:
În prealabil postat de cristi23
Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, exista pe web niste situri ale unor comunitati de vampiri energetici ( cautare dupa "psi-vampirism" ) unde se prezinta in detaliu acest fenomen. Pe scurt, aceste persoane extrag energia vitala si emotionala a altor fiinte prin contact, in proximitate sau telepatic.
Daca extragerea se face in cantitati mici, de la un grup mare de persoane, victimele aproape ca nu sesizeaza diferenta. Daca insa extragerea energiei se face de la o singura persoana, in mod sistematic si, de ce nu, in scop punitiv, victima constientizeaza imposibilitarea desfasurarii unor procese vitale si afective, altadata firesti.
In cazul unui credincios situatia este si mai dramatica, deoarece rugaciunea se bazeaza in mare parte pe energia emotionala. In acest caz, victima are impresia că legatura cu Dumnezeu s-a rupt, iar rugaciunea se reduce la simpla citire a unui text, fara nici o incarcatura afectiva.
Se mai poate mantui o astfel de victima, daca nu se poate ruga?
|
Acesti vampiri energetici ,sunt persoane care vorbesc mult ,se plang mereu ,dar asta se manifesta in discutie directa.Scrie despre ei Lazarev si am cunoscut si eu o asemenea persoana care semana cu ce descria el.Aceste persoane multe din ele nu sunt constiente ca sunt asa.
Eu stiam ca prin rugaciune te incarci cu energie ,altfel cum ar trai parintii de la sf.Munte sau chiar din manastiri care maninca o data pe zi?
Dar tulburarea si lipsa de comuniune cu Dumnezeu la rugaciune poate avea multe alte cauze ,printre care si viata lumeasca .