View Single Post
Vechi 25.11.2016, 08:29:59
bluester's Avatar
bluester bluester is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2012
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Si eu am fost in aceeasi situatie ca si tine, cand eram la liceu. Nu toti isi bateau joc de mine, dar era un grup de baieti care mereu facea glume proaste pe seama mea, mai ales ca nu stiam sa joc fotbal... iar din cauza asta, in clasa a9a am fost mai izolat; aveam doar 2-3 persoane cu care vorbeam. Insa, imi vedeam de treaba mea, invatam si incercam sa nu ii iau in seama pe cei care isi bateau joc de mine - chiar daca eram umilit in preajma lor. Lucrurile astea au continuat si in clasa a10a, dar cu intensitate putin mai mica, probabil datorita maturizarii. Iar in clasa a12a, nu prea isi mai batea nimeni joc de mine...pentru ca toti cei care ma ironizau aveau probleme de stres din cauza bacului si alegerii unei facultati, pe cand eu nu. "s-a intors roata" - cum s-ar spune...

In rest, nu ii lua in seama pe cei care te ironizeaza. Cauta cateva persoane cu care sa te imprietenesti si atat... nu trebuie sa fii bff cu toata lumea. E doar o chestiune de timp pana cand se vor maturiza. Invata la materiile principale, implica-te in diferite proiecte sau activitati si bucura-te de timpul liber pe care il ai.

Daca mai vrei sa discutam despre problema asta, imi poti trimite un mesaj privat.
Reply With Quote