View Single Post
Vechi 17.11.2016, 22:40:55
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Faptul ca Dodon este complet idiot este indiscutabil!

Acuma ca sa va raspund la intrebarea domneavoastra- de ce (dincolo de fraude electorale, de sustinerea fatisa a Rusiei, de mari sume de bani primite din Rusia pentru a-si finanta campania electorala, etc) a fost votat totusi, de un numar important de alegatori Dodon ?

Explicatia rezida intr-o anumita nostalgie a unei parti a populatiei din Republica Moldova, pentru nivelul de trai material mai bun din vremea URSS (de la inceputul anilor 60 pana spre sfarsitul anilor 80), comparativ cu saracia extrema de azi din Republica Moldova!

insa acei oameni trebuie sa inteleaga faptul ca acel sistem economic si social din vremea URSS NU se mai poate intoarce, iar ce a fost a fost, si trebuie privit spre viitor!

Bun- ca la un moment dat s-a trait strict material vorbind mai bine pe vremea URSS-ului este adevarat (si stiu foarte bine ce vorbesc, deoarece eu am vazut cum se traia material in timpul URSS si la Chisinau si la Soroca), insa acel sistem nu se mai poate intoarce!

Ca unii cetateni rusi din Republica Moldova traiesc inca cu nostalgia URSS-ului si l-au votat pe Dodon (desi astazi inclusiv cetateni rusi din Republica Moldova intampina acceleasi greutati financiare ca si romanii de acolo) este iarasi adevarat!
Reply With Quote