Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
E din categoria "surse care doresc sa isi pastreze anonimatul". "Savantii sovietici" Sau "Oamenii de stiinta americani". Dupa preferinte.
|
Evident ca in astfel de cazuri, imediat se formeaza tabere pro si contra. Nu e vorba de nicio persoana care doreste sa isi pastreze anonimatul. Discutia se purta pe un foarte cunoscut canal de televiziune, iar invitatul era unul de marca, in opinia moderatorului. Stiu si titlul emisiunii, stiu si data stiu si numele persoanei, dar ar insemna sa dau start multor controverse intre forumisti, si nu-mi doresc asta. Oricum, am fost eu insumi dupa emisiune, curios sa vad cine-i personajul, si am cautat mai multe detalii. In primul rand este un anti-soros convins, iar pentru mine a fost din start o bila alba! A fost si este impotriva lui Hillary, iar pentru mine iarasi este o bila alba, fiindca personal o gasesc diabolica din toate punctele de vedere. Evident, sunt si multe voci care-l blameaza, dar... fiecare cu durerea lui. Totusi, parea "pe subiect" cand vorbea de "cadoul lui Putin". Sunt convins ca se poate viziona emisiunea, in arhiva canalului, dar repet, ma feresc de controverse inutile. Nu am nici simpatii, nici antipatii, dar din cate stiu, atacurile vin, chiar si-asa...
Imi pare rau ca nu va pot spune mai mult...