View Single Post
Vechi 09.11.2016, 13:30:59
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Matale nu intelegi o chestie elementara: iti trebuie o zona de BUFFER intre interesele marilor puteri altfel ies scurt-circuite cu varsare de sange.
Tu ai inteles ceva din ce am scris mai sus ?
Romanii in majoritatea lor, i-au de-a buna tot ce prind si aud, cand de fapt in realitate este doar un business provoat agresiv de un marketing politic. Atat tot.Business, asta e tot ce conteaza pt majoritatea politicii de pe glob.
Imi pare rau, dar nu pot fi de acord cu dumneavoastra! I-am cunoscut pe basarabeni, am si neamuri acolo, si afirm cu tarie ca in Basarabia exista romani patrioti, care sa-si doreasca unirea cu Romania!

Indiferent de politica mondiala, indiferent de ce parere are SUA sau Rusia, constiinta nationala a unui popor nu se discuta, ci se afirma!

Nu tot ceea ce conteaza pe lumea asta sunt banii sau interesele politice!

Va alarmati degeaba daca spuneti ca prin unirea Republicii Moldova cu Romania s-ar intampla nu stiu ce razboaie sangeroase! Nu se va intampla nimic din ce spuneti dumneavoastra, iar atat Rusia cat si SUA vor trebui sa accepte fara discutie rezultatele unui referendum unionist!

Dar asta daca am aveea si politicieni patrioti si nationalisti, pro-uninisti, care sa fie la putere atat la Chisinau cat si la Bucuresti! Sper ca alegerile de la Chisinau (asta ar trebui sa ne intereseze) sa le castige Maia Sandu!
Reply With Quote