View Single Post
Vechi 02.03.2008, 17:17:11
Z.Lidia Z.Lidia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.01.1975
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emy2001
NU ESTE ADEVARAT MAMA MEA MA BLESTEAMA MEREU MA DA CELUI RAU SI NUMAI LUCRURI RELE IMI DORESTE.VREA SA PIERD CE AM MAI DRAG PE ACEST PAMAINT ASTA INSEMNAND FIUL MEU SI MAI ZICE CA SE DUCE LA BISERICA SI FACE POMENI VREA SA PIERD SI CASA si tot dar DOMNUL ESTE DEASUPRA
Rabdare, si rugaciune! Nu stiu sa fi induplecat pe cineva vreodata urandu-l, certandu-ne, blestemand, raspunzand la ura cu ura. Insa aratand iubire si iertare, urmand calea aratata de Domnul nostru Iisus Hristos, se pot schimba sufletele. Singura sansa sa se schimbe mi se pare ca e sa-i dai timp, sa ai rabdare, sa o ierti, sa nu-i raspunzi cu aceeasi "moneda".
Ai grija sa nu raspunzi tot cu rau! Am auzit un sfat bun odata:tu sa-ti faci partea ta: sa-ti ceri iertare daca e nevoie, sa te rogi si pentru dusmani,iar restul e problema lor (sa te ierte, sa te accepte).
Referitor la topic: parintilor mei le-au trebuit cativa ani de lamuriri,discutii,ca sa ma lase sa postesc. Si,intr-o zi, m-am pomenit ca m-a chemat mama, imi facuse mancare de post, ca stie ea ca asta vreau! Pana atunci, mancam pe ascuns, uneori, sau o rugam sa-mi faca vreun fel de mancare fara carne, fara sa-i spun ca postesc. Nu m-au oprit vreodata sa merg la biserica. Insa se ingrijorau ca nu cumva sa ajung la manastire.
Reply With Quote