View Single Post
Vechi 26.10.2016, 19:42:28
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sai sa-l vezi si cand baga pe langa Sfanta Scriptura. Duhul Sfant care intra in prosoape si magari,
Duhul Sfînt intră oriunde. Nimeni și nimic nu poate opri pe Duhul Sfînt!
Oare nu s-a sfințit tînăra măgăriță pe care a intrat Domnul în Ierusalim? Oare hainle pe care ședea El? Oare Umbra sf. Petru nu vindeca pe cei peste care trecea? Oare hainele și prosoapele sf. Pavel nu făceau minuni? Deci iar te distrezi lovind în Credință, în Scriptură... iar îi faci nebuni pe credincioși. De ce? Pentru că tu nu ai citit Faptele Apostolilor? Citește acolo și te lămurește.

Citat:
Sf. Ap. Pavel care taia crestini cu fierastraul in perioada de dinaintea persecutiei,
Saul din Tars doar a păzit niște haine... deci practic n-a făcut niciun păcat căci atunci cînd s-a făcut sluga persecutorilor a fost păzit de Domnul Hristos și lămurindu-se a devenit creștin, apoi sfînt Apostol. Tu însă dezinformezi și te distrezi. Nu cred că a zis Emilian așa ceva.

Citat:
cand un Fericit al Bisericii devine in gura lui, eretic, etc.
Păi ce să-i faci, lupta cu ereziile te duce în ispită și nu te mai oprești... calci totul în picioare fără să-ți pese crezînd că ''scopul scuză mijloacele''.

Se poate ajunge la mîntuire păcătuind peste măsură?
Citat:
Asta deja tine de o patologie mult mai grava decat cea pur duhovniceasca, IMHO.
Tu ești mereu medicul impostor de serviciu.

Crede-mă că nu are nicioboală... ci doar că atunci cînd îl ia valul cel bun, el sare la urmă de pe el mai înainte de țărm ca să se înnece ca țiganul la mal... mai avea un pas și brusc... s-a înnecat... în superstiții și prejudecăți pripite!

Deci dragul meu AlinB și Emilian ce ar fi să vă iubiți voi și să vă dați o îmbrățișare sfîntă?

V-ar cădea smalțul dacă v-ați săruta în Domnul și v-ați împăca în adîncul sufletului?

Last edited by vsovi; 26.10.2016 at 19:45:55.
Reply With Quote