Subiect: Sunt singura.
View Single Post
Vechi 25.10.2016, 22:02:52
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit Vreau sa aud vesti bune!

Citat:
În prealabil postat de thewayiam85 Vezi mesajul
Daca fata asta isi face atatea probleme ca e singura la 23,apoi,eu la 31de ani care sunt singur de 1 an si 5 luni ce sa mai zic?Sa ma internez ? :)))) Dumnezeu stie cel mai bine cum le aseaza.
Mai dragilor m-as bucura sa aud ca v-ati casatorit unii de pe aici de pe Forumul asta.Ca am mai auzit de topicuri dinastea: Sunt singura,Mai sunt baieti crestini etc.M-as bucura sa va contacta-ti pe Pm si sa ne mai dati vesti bune ,caci cunoscandu-va pe Forumul asta, ati intrat in vorba si apoi ati realizat ca sunte-ti compatibili.
Ce v-as sfatui eu pe voi sa nu cautati doar "carcasa" sau spus altfel doar aspect.Sufletul e foarte important.Aveam o colega de liceu, ea ca aspect, daca nu era sa vorbesti cu ea, de la distanta era cam uratica.Cand incepeai sa vorbesti cu ea era totala.Empatie mare,simtire,draguta ,ma rog la ultima intalnire cu colegii de liceu am vazut ca si lucra in domeniu cu copii orfani.I se potriveste.

Vreau sa aud vesti bune.Pozitive.Titlurile astea fara o finalizare sunt cam deprimante.
Doamne ajuta!