Citat:
În prealabil postat de vsovi
Nu de muncitori are nevoie Dumnezeu ci de credincioși!
|
Vsovi, imi amintesti de un amic din studentie..., el spunea ca, muncind, noi risipim un timp prea pretios...:)
Cu anii mi-am dat seama ca nu degeaba e comparata Biserica cu un organism sau cu un stup de albine.
Uite, in corp sunt felurite celule. Nu doar ca forma ci si ca treaba/functie/rol.
Unele stau ca proastele (de nu crezi, intreaba-l pe doctorul Dragomir), altele secreta/sintetizeaza cu harnicie binecuvantata tot felul de substante folositoare, altele fac fulgere micute, altele ... contempla, canta, deseneaza...:)
Vezi, asadar, ca poate Igor e o celula din aceea secretorie... Fie si mucus, de-o face, s-ar putea sa fie de folos vreunei trahei, de pilda. Poti sa-ti imaginezi ce ar fi aparatul respirator fara nici o secretie? Sau, poftim, tubul digestiv!
Asa ca fiecare are locul si rolul lui in organismul Omului. Totul e sa si-l respecte, sa si-l onoreze.
Cand organele, tesuturile si celulele se bat intre ele .... tztz... nu-i a buna. Viata e cooperare. Sistemica. Frumos dirijata, ca aici:
https://www.youtube.com/watch?v=Tku8ceGJ4dk