View Single Post
Vechi 22.10.2016, 01:06:14
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Nu de muncitori are nevoie Dumnezeu ci de credincioși!
Vsovi, imi amintesti de un amic din studentie..., el spunea ca, muncind, noi risipim un timp prea pretios...:)

Cu anii mi-am dat seama ca nu degeaba e comparata Biserica cu un organism sau cu un stup de albine.
Uite, in corp sunt felurite celule. Nu doar ca forma ci si ca treaba/functie/rol.
Unele stau ca proastele (de nu crezi, intreaba-l pe doctorul Dragomir), altele secreta/sintetizeaza cu harnicie binecuvantata tot felul de substante folositoare, altele fac fulgere micute, altele ... contempla, canta, deseneaza...:)
Vezi, asadar, ca poate Igor e o celula din aceea secretorie... Fie si mucus, de-o face, s-ar putea sa fie de folos vreunei trahei, de pilda. Poti sa-ti imaginezi ce ar fi aparatul respirator fara nici o secretie? Sau, poftim, tubul digestiv!

Asa ca fiecare are locul si rolul lui in organismul Omului. Totul e sa si-l respecte, sa si-l onoreze.

Cand organele, tesuturile si celulele se bat intre ele .... tztz... nu-i a buna. Viata e cooperare. Sistemica. Frumos dirijata, ca aici:
https://www.youtube.com/watch?v=Tku8ceGJ4dk
Reply With Quote