View Single Post
Vechi 21.10.2016, 12:43:18
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
E super daca gasesti cununie cu 100-200 lei la oras, poate la sat se gaseste asa.
Ai fost si ai intreabt sau asa, din auzite?

Citat:
Nu cred ca se bucura cineva de situatia din B.O.R., taman de comentariile de pe un forum sau altul citit de maxim cateva zeci de persoane nu mai poate acum un I.P.S., dar macar s-a spus, si poate candva vad si ei ca oamenii nu sunt prosti, sa nu fie prea tarziu si
Se bucura ca au ocazia sa faca pe desteptii sa arate cat de multe stiu ei si indura, chipurile.

Citat:
sa ne trezim cu impozitarea cultelor daca tot exista o preocupare excesiva pt strans bani acum cand exista toate inlesnirile posibile.
Asta e aburela din presa, ONG -urile in Ro nu sunt impozitate.

Ia si citeste:

http://legestart.ro/ong-scutiri-la-p...lui-pe-profit/

Si daca ar fi organizata ca SRL, tot ce se aduna intr-un an, se si cheltuie, deci de unde profit pentru impozitare?

Nu face profit emag -ul (pierdere) sau HP Romania (simbolic) care taxeza cu 800euro ziua de consultanta si tu vrei sa faca BOR? :))

Maturizeaza-te, invata sa analizezi ce citesti, intoarce pe toate partile, nu mai inghiti povesti din presa pe nemestecate.

Citat:
Am vazut cu ocazia asta oameni de bine pe forum care daca ar fi in pozitia de a face ceva, ar indrepta lucrurile macar de aici imi trag speranta pe mai departe ca exista oameni fini observatori care-si cerceteaza viata la Biserica dar care din finete nu spun anumite lucruri, ci vegheaza.
Da, "vegheaza" cu o barfuletze la coltz de biserica, care le inghit fara sa le verifice.

Nu ca nu exista probleme reale, dar n-au nici competente, nici autoritate sa le rezolve, dand cu papagalul nu fac decat jocul celor din presa si se pagubesc si pe sine, duhovniceste vorbind.

Citat:
Nici nu mai deschid subiectul cu satul si inmormantarile si la ce comportamente se poate ajunge si acolo,
"se poate ajunge" ...wow :))

Last edited by AlinB; 21.10.2016 at 12:48:37.
Reply With Quote